tirsdag 26. januar 2010

Vær hilset!

Nå var vi i en salig lykkerus igjen dere! Fikk B på matteeksamen. Ironisk å tenke på at jeg nesten ikke valgte denne utdanningen når jeg så at matte inngikk i den. Man kan si hva man vil på forhånd; en god karakter gjør livet bedre! (Slutt å brekk deg Charlotte)

Hva skjer ellers? Nja, lite. Har hatt en koselig julefeiring da, det kan jeg fortelle deg. Jeg og Charlotte satt 24/7 foran tv-en og så dårlige high school filmer. Jada! Det er sånn det skal være det.

Var på Paper Boys konsert forrige helg. Vors med Marit. Med =til. (sunnmørsdialekta tar over. Argh!) Det var veldig gøy. Folk ble fulle og uforskammet. Det er sånn det skal være. Vi fikk bare med oss to sanger på konserten. Det var dritt. De var så fulle at de måtte bare gi seg. Amatører..."If you cant't hold it, don't swollow it" (Gjelder alt) Æsj..

La oss ta opp noen randome tanketråder:

1. Er Satan virkelig så ond som vi skal ha det til? Han straffer jo de som har vært slemme på jorda.. Just saying.

2. Gud er rar. I stedet for å nyte ansiktsuttrykket til ateistene, så sender han dem rett til Helvete.

3. Tror regissøren av "Kvinnen i mitt liv" at det virkelig ser ut som det er Ane Torp som synger i den ene barscenen?

4. Hvorfor er vi ikke født med store vingespenn. Når vi blir gamle henger jo fettet så jævlig lell at det ser ut som det hadde vært like greit.

5. Hvorfor blir man irritert når folk snakker i mobil? Det er jo akkurat som om det skulle vært en person til der. Er det fordi vi ikke lengre kan avlytte samtalen?

6. Hvorfor er det så ille å sitte i passasjersetet i en taxi?

7. Lærere er så dumme. (Har sett klasse 10b) De tror at elevene ikke er med i gymmen fordi de ikke takler fysisk aktivitet. Skal vedde på at ni av ti tilfeller faller på det at eleven har et kroppskompleks, og dermed ikke tør å være med!

Vi ser!