søndag 18. januar 2009

Volda, Sykkylven, Ålesund and back again!

Nå er helgen, som skulle nytes, snart ferdig=(
Har hatt en fin helg da. Bestod prosjektet på fredag og greier! Følelsen var ubeskrivelig.
Etter framføringen bars det til Sykkylven med Marit og Silje. Ble hentet av Kjellan, med lastebil faktisk, i Hundeivika. Det gikk fort i svingene. Og dødsangsten var til stede, som den alltid er når man sitter på med en såkalt råner. Overlevde nå den turen også.
Etter litt alkoholpåfyll kjørte Christine oss til Ålesund. Dro på Mølla. De spilte utrolig høy musikk! Hørte ikke hva folk sa selv om de ropte. I tre- tiden forsvant Marit på do og ble der. Litt for mange øl på henne gitt! Har aldri sett noen som har sjanglet så mye i hele mitt liv. Smalt inn i biler og det som var. Så vi måtte dra tilbake til Sykkylven igjen. Og det var rett før jeg og Silje skulle synge Poison på Møllas karaoke. Like greit siden Silje holdt på å pisse på seg av nervøsitet..
På søndagsmorgen var hele gjengen ganske redusert og det hjalp ikke akkurat at vi måtte kjøre 140 km/t for å rekke ferga tilbake til Volda! Men overlevde atter en gang..
Nå skal jeg spille yatzy med Hege. Hun har vunnet fire ganger på rad nå, så det ser litt mørkt ut. Men hva annet skal man gjøre på en søndag?




Jeg og Silje venter tålmodig på bussen. Foreslå at vi kunne droppe studiene,kjøpe og åpne kiosken på ny. Det falt ikke helt i smak.





Dette skiltet skulle vi egentlig snu. Bare på faen, men det kom akkurat en bil. Kjipt!




Øde og creepy plass. Hjalp ikke at vi hadde sett The Messenger rett før vi kom hit (Festøya).

mandag 12. januar 2009

Ørsta, TV-Date og latterkrampe!

I dag var jeg og Ingvild spontane og dro på shoppingtur til Ørsta (uten d. VIKTIG!) Der gikk jo jeg amok selvfølgelig. Det lukter svidd av bankkortet mitt! (faktisk) Kan ha noe å gjøre med at jeg holdt det over et stearinlys på dritfylla en gang..(?)

Senere på kvelden hadde jeg min faste "mandagsdate" med mine to kjære naboer; Silje og Marit. Like festlig som alltid det=) Jeg laga tomatsuppe og greier! Leeeeenge siden jeg har laget mat for å si det slik..

Da det var tiden for den siste røyken for kvelden fikk jeg og Marit totalt latterkrampe. Lo så jeg grein. Alt på grunn av prating om kols. Ja, vi er litt småsjuke... Latterkramper kommer for sjelden.

søndag 11. januar 2009

Lettelse!

I morges våknet jeg med total angst. Jeg hadde nemlig drømt at jeg hadde fått et rødt kryss på konsertmeldinga mi. Det er liksom bare det som mangler nå med tanke på all lesinga som står foran meg. Jeg begynte å hyperventilere mens jeg slo på PC'n. Svetten rant, tårene sprutet og hjertet banket vilt... Okey. Kanskje jeg overdriver en smule. Poenget er: jeg fikk godkjent og livet er herlig!

fredag 9. januar 2009

Bowling, pizza og film!

I dag skulle jeg egentlig slappe av etter en helvetesuke med prosjektarbeid, men det skulle det ikke bli noe av. Marit reiv opp døra i tre- tiden, og dermed bars det til Ørstad Bowling med henne, Silje og Kjell Andre. Var kjempegøy! Har ikke spilt på flere år. Derav den ræva resultatscoren. Men det gjorde ikke så mye...
Etterpå dro vi tilbake til Volda og spiste pizza på Viva La Volda (eller hva søren det heter). Godt!
Etter det igjen så jeg og Silje filmen "He's the Girl". En real highscoolfilm.. Ja, jeg henger igjen på fjortis stadiet! Fikk også øvd litt på gitarspillinga. Herdet hud er ikke- eksisterende lengre. Så: PAIN!

En meeeget fornøyd Marit!

Kjell Andre har spist et surt drops for mye, og Silje er oppgitt over den berømte skruen på kastet sitt.















torsdag 8. januar 2009

Leif, mat og vått hår.

I jula fikk Leif seg to nye elementer i buret sitt. En hengekøye, som han er nesten for feit til å sitte på, og en kule med bjelle. Han insisterte på å ringe i bjella hele natta da han først fikk den. Ikke festlig! I går var han HELT vill. Hylte og stod i hver gang kjøleskapet ble åpnet. Det hele endte med at Hege ble så irritert at hun kom med drapstrussler. Da ble det faktisk stille.

Nå har vi kommet inn i sunnhetsregimet forresten. Knakk litt sammen i dag og kjøpte daimkake, men det var plutselig ikke godt lengre. Kasta nesten hele dritten.

Fikk for litt siden den "glede" av å finne ut at noen hadde observert meg og min kroniske 80- tallssveis her i morges. Flott! Advarsel: ikke legg deg med vått hår!!!


Leif.
A.k.a: Screaming Fatso!














Her tenker du sikkert: "Hva med å sette den matskåla en annen plass?".
Da sier jeg:"Nei..."