søndag 18. januar 2009

Volda, Sykkylven, Ålesund and back again!

Nå er helgen, som skulle nytes, snart ferdig=(
Har hatt en fin helg da. Bestod prosjektet på fredag og greier! Følelsen var ubeskrivelig.
Etter framføringen bars det til Sykkylven med Marit og Silje. Ble hentet av Kjellan, med lastebil faktisk, i Hundeivika. Det gikk fort i svingene. Og dødsangsten var til stede, som den alltid er når man sitter på med en såkalt råner. Overlevde nå den turen også.
Etter litt alkoholpåfyll kjørte Christine oss til Ålesund. Dro på Mølla. De spilte utrolig høy musikk! Hørte ikke hva folk sa selv om de ropte. I tre- tiden forsvant Marit på do og ble der. Litt for mange øl på henne gitt! Har aldri sett noen som har sjanglet så mye i hele mitt liv. Smalt inn i biler og det som var. Så vi måtte dra tilbake til Sykkylven igjen. Og det var rett før jeg og Silje skulle synge Poison på Møllas karaoke. Like greit siden Silje holdt på å pisse på seg av nervøsitet..
På søndagsmorgen var hele gjengen ganske redusert og det hjalp ikke akkurat at vi måtte kjøre 140 km/t for å rekke ferga tilbake til Volda! Men overlevde atter en gang..
Nå skal jeg spille yatzy med Hege. Hun har vunnet fire ganger på rad nå, så det ser litt mørkt ut. Men hva annet skal man gjøre på en søndag?




Jeg og Silje venter tålmodig på bussen. Foreslå at vi kunne droppe studiene,kjøpe og åpne kiosken på ny. Det falt ikke helt i smak.





Dette skiltet skulle vi egentlig snu. Bare på faen, men det kom akkurat en bil. Kjipt!




Øde og creepy plass. Hjalp ikke at vi hadde sett The Messenger rett før vi kom hit (Festøya).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar