fredag 10. april 2009

Savn og usaklighet

Nå sitter jeg i Volda og råtner. Har vært alene i over en uke nå. Rart at jeg ikke har hatt et mentalt sammenbrudd. Mennesket er tross alt et sosialt vesen (lest mer ped. enn jeg har godt av).

Any roads, som Ingvild ville sagt... Jeg savner Leif!! Jeg savner at han gnåler og hyler hver gang jeg åpner kjøleskapet (noe jeg gjør relativt ofte), jeg savner at han purrer av glede hver gang jeg setter på Coldplay, jeg savner at han går i sirkel for å få agurk (kanskje jeg kan gjøre det til Hege heretter, nei det ville ikke bli det samme), jeg savner at han går bersert hver gang han hører knitring av div poser, jeg savner at han tar i mot meg når jeg kommer hjem, jeg savner at han røyter ned sofaen, strør rundt seg av sagmugg og pisser i senga mi (kanskje ikke så mye det siste, og det skal i hvert fall ikke Hege få lov til).
Se så fantastisk vakker han er:)

Usaklige spørsmål som får lov til å dukke opp når man har vært usosoial i en uke:

- Er det ikke fortarvelig at serien 24 har gått i så mange år? Dritt serie!

- Og er det ikke fortarvelig at jeg bruker et ord som fortarvelig?

- Er det noen hjemme i A- blokka? Det er lys der, men ikke en sjel å se. Jeg kommer uansett til å løpe dit hvis jeg blir innblandet i noe lignende som de i "The Strangers". Hva er det med hun Liv Tyler? Eier hun ikke sidesyn? Mannen med maske står i hjørnet der for faen!!!!

- Hva er det med platten vår? Yrer det ikke av mark, så er det edderkopper!

- Hvorfor kan ikke folk på Piratebay legge ut skjønnheten og udyret på norsk? Er det så mye å forlange?

- Skal ikke Astrid Anker Hansen dø snart? Seriøst liksom.

- Er det galt av meg å synes at Torbjørn Harr er sexy? (uten langt hår og skjegg forstås)

- Hvorfor er det lettere å legge seg klokken seks enn å stå opp klokken seks?


torsdag 2. april 2009

Påskehelvete, indre blødninger og besøk!

Nå kan dere tro det har skjedd masse siden sist! (Har ikke det vettu)

Det er offisielt påskeferie, og jeg skal være igjen i Volda for å lese pedagogikk. Det kan også beskrives som en lang og pinefull død! Fikk pakke av mamma i posten i dag, med påskeegg. Det hjalp endel. Takk mamma, takk!

Imorgen drar Hege og Ingvild hjem. Leif også. Studentskipnaden har funnet ut at vi har ham, og det likte de dårlig. Så i morgen er det siste gang jeg ser ham:'( Det suger!

Thidarat var på besøk i helgen. Det var koselig! Vi måtte selvfølgelig dra på fylla, for å vise henne det "rike" utelivet vi har her. Jeg presterte å drikke meg så full som jeg aldri har vært før. Ramlet ned trappen til Martine to ganger! (Den andre gangen fikk jeg en sykkel over meg) Deretter havna jeg i en grøft, og kom meg bare såvidt opp igjen. Etter det ble jeg pisket i trynet av noen agressive greiner i et boliglag jeg klarte å forville meg inn i. Når jeg omsider kom meg ned på Rokken, måtte vi gå igjen fordi Hege og Thidarat ikke hadde penger. (Dette var etter at jeg løy om at jeg var medlem og kom inn for halve coveret) Så nå sitter jeg her med et x-antall blåmerker og en indre blødning i venstre hånd. Fantastisk!

Var forresten på skitur med klassen i forrige uke. Lå over på Standalshytta. På romdøren vår stod det Standalshona, men det så utsom det stod Standalshora. Dette fant selvfølgelig jeg og Marit veldig morsomt!

I går var vi til Marit på Shine party. Hun hadde samlet endel folk fra klassen. En fysioterapaut og Tommy hadde med seg diverse varer vi fikk prøve ut og eventuelt bestille. Var interessant det... Silje ble spysyk av den ene teen deres, så den skal man ikke kjøpe for å si det slik.

Fikk btw c på krl-eksamen. Rimelig fornøyd med det=)