fredag 27. februar 2009

Skoledritt, festligheter og onde planer

Da var det helg igjen dere. Og godt er det!
Er endelig ferdig med både praksis og praksisrapport. *puh*
Men helvete er straks i gang igjen. Skal jo tross alt levere KRL eksamen neste fredag:S

Forrige lørdag hadde vi vors her forresten. Det var skikkelig koselig. En gjeng jenter og skyhøyt lydnivå. Men når Camilla tok frem gitaren, da var det plutselig på tide å dra, til Rokken. Der var det Hip Hop konsert med en gjeng totalt ukjente artister. Husker ikke hva de het engang. Men morsomt var det. Det ble en del head banging og dansing. Det kunne jeg sikkert spart meg for.


Noen bilder fra vorset:




I går kom det en katt på besøk til meg og Hege. Den la seg til på en stol utenfor, og ble der i nesten tolv timer. Den koste seg med andre ord. Det var da jeg og Hege begynte å legge onde planer (det vil si jeg begynte å legge onde planer) om hvordan vi kunne beholde katten uten at noen merket det. Men når min plan begynte å utforme seg, hadde katten dratt. Og alt som var igjen etter den var et snødekt pledd og en distinkt lukt av kattepiss. Takk, Jolly Rocky Pop, takk...

Jolly er veldig renslig!

Og sprek!

tirsdag 10. februar 2009

Weekend syssel og unødvendig snarvei!

Nå var det visst bloggetid igjen gitt!
Har hatt en fantastisk koselig helg med avslapping, spilling av diverse spill, god mat, påskeegg og filmseing. Neste helg skal jeg, Hege og Solveig til Ålesund og shoppe. For da får vi stipend. FANTASTISK!

Monopolspilling på høyt nivå!


Må vel fortelle om min flaue (mildt sagt) episode på Statoil her på søndagen. Jeg, Hege og Solveig bestemte oss nemlig for at godteriinntaket måtte økes, og Statoil var målet. Etter at vi hadde vært inne og snopet oss, spør jeg Hege om hun kan låse opp bilen (det var jævlig kaldt ute). Hun triller diskret bort til meg og sier:"Æ beklager å mått si det, men du har eit svææært hull i boksa". Dermed bryter hun ut i ondskapsfull latter. Jeg kjenner etter og riktignok; jeg hadde et SVÆRT hull! Rett under ræva, på størrelse med en hestepenis i erigert tilstand! (yes, I said it)...

Det berømte hullet (snarvei)..





Sånn ellers føler jeg at jeg sitter i en i dyp grøft i bakken. Innerst i hjørnet av hullet er det noe eller noen. Jeg vet ikke helt hva slags vesen det er. Men jeg vet at det er ute etter å drepe meg. (les. vinterdepresjon)

søndag 1. februar 2009

Praksis, dårlig fyll og yatzyens makt

Nå sitter jeg her på en søndagskveld. Med angst. Skikkelig angst. Fenomenet heter praksis. Fire lange, vonde uker med praksis. Hadde vært greit hvis det ikke hadde vært for all skrivingen som står foran meg. Og ikke nok med det: vi skal ha lederdager og samlinger. Angst!

Sånn ellers skjer det ikke så mye.. Drakk meg full sist helg og gledet meg til å dra ut på Rokken. Jeg hadde ikke penger til å komme meg inn, men bestemte meg for å gå ned for å se hva som skjedde lell (full som jeg var). Når jeg har stilt meg opp i køen får vi beskjed om at det er fullt og at ingen flere kommer inn. Heldigvis var Ingvild der, så vi trasket sammen oppover igjen. Hun var om mulig fullere enn sist vi var på fylla! Så en del festlige ord og uttrykk ble uttalt utallige ganger, etterfulgt av ond og syk latter. "Act casual" var et av uttrykkene, noe vi klarte dårlig.

Ellers preges dagene av yatzysyken. Det er umulig å stoppe. Til tross for at man taper gang på gang. Og når man en sjelden gang vinner, er ansiktene rundt bordet preget av bitterhet, raseri og sjalusi. Etter et par minutter er det på'n igjen...