fredag 31. juli 2009

Spørs om det bli litt for internt

Nå er Camilla på Tustna (Camilla føler for å skrive fra noen andres perspektiv i dag). Camilla dro på Tustna etter tre flotte uker i Kristiansund. Hun har hengt en del med Hilde og Ingvild, og ikke minst Marit som var på besøk i nesten en uke. De har vært en del på kino, vært ute å spist et par ganger, shoppet, hengt på kafe, vært på Molde jazzen og bowlet. Kjekt! Møtte forresten Thidarat i Molde. Hun var til ingens overraskelse full. "Det e godt det"

Ellers har sommerferien vært sterkt preget av Michael Jacksons bortgang. Noe som har resultert i sene kjørekvelder med cd- spilleren på høy styrke; "You are not alone. I am heeeer with youuu". Tragisk. (fasade) Camilla og Marit har også prøvd å lære seg et par Jackson- moves. Men det ser bare ut som om de håner folk med parkinson, spasmer og ticks.

Jeg vil nå benytte anledningen til å skryte/klappe Camilla på skulderen; hun har ikke røyka på tre dager. Til tross for stadige fristelser i omgangskretsen (pappa og Ann Jorun). Jeg klapper for Camilla, men helst bak lukkede dører...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar