mandag 24. august 2009

Tralal.... LAHALA!

Ja, nå har skolen begynt igjen dere! Me no liky. Meeen det var kjekt med drama i dag. Spilte alkoholisert mann, som var langt nede etter å ha sett eksen sin i bryllupsannonsene. Festlig!

Vi har fått ny roomie; Silje. Det er koselig:) Og vi har mot alle odds innviet henne i den "superhemmelige dassboka". Jada, det er på dass det meste skjer. Skal ha pysjparty på dass i helga når Hilde kommer. Gled deg! Neeei da. Har laget dorm room på rommet mitt. Så deeer skal Hilde få sove. Ikke verst, hæ? Savner btw Ingvild og Solveig! Er ikke det samme uten dere:'(

Det har vært fadderuke, og i et desperat forsøk på å få oppleve samme rusen som i fjor, slengte vi oss med. Marit vartet opp med piratfest hjemme hos seg på tirsdagen. Enkelte blacka ut og ble malt på, noen måtte geleides hjem og andre trakk seg diskret tilbake når de innså at nok var nok. Alt i alt en koselig kveld! Vi var også på Rammsundkonsert på fredagen. Veeeldig bra band, men vorset var best. Cred til Marit, nok en gang! Håper hun ikke måtte bruke en hel ajaxflaske denne gangen også, for å få rengjort gulvet for alkohol.

I morgen bærs det ned i fjæra. Quote alle i klassen: "åhh! E vil itshje pirke borti dyr og tang!". Greeett!

På tampen vil jeg ønske Ingvild lykke til på sin ferd til Latvia!!!:D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar