lørdag 12. desember 2009

Det lyser i stille grender av FRUSTRASJON

Faen ta Ida Alstad! Hun fucker opp gang på gang. Nesten verre enn Anette Hovind Johansen. Ja, jeg snakker om håndball...

Eksamen kan også gå og henge seg! Jeg vil ha juleferie NÅ! Ikke sure venner som oppfører seg som om de har kommet ut av en årelang koma (ja, jeg snakker om deg Helge!). Nå er det faen meg julebord snart igjen. Tiden flyr og dagene går (besjeling på høyt nivå).

Noe annet som irriterer meg er at hver gang jeg løfter hånden, setter pysjen seg fast i USB- dritten. Ja, jeg er sur i dag... I dag er jeg sur, i går var jeg blid. "Hva vil morgendagen bringe? Blir den slik som den var i går?" (Belle)

Jeg skal besvare nok et spørsmål som du sitter inne med: Ja, jeg kjeder meg! Mitt spørsmål blir derfor: Hva er det du gjør som er så spennende da? Hæ?!

onsdag 25. november 2009

Superstahhh!

"Jævlig bra innledning...."

I dag skulle jeg være flink og lese på matteeksamen, men det skjedde jo selvfølgelig ikke. I stedet har jeg travet gjennom sentrum med et tørkestativ under armen. Det gamle måtte gi etter for presset. Vi er vel på det tiende stativet eller noe sånt nå.. Men hva kan man forvente av ting man kjøper på Nille?

Er endelig ferdig med grunnskolepraksisdritten! Og da snakker jeg selvfølgelig om etterarbeidet, ikke selve praksisen. For den var ikke mindre enn fantastisk. Skal så absolutt gå for mastergrad! Hadde bare en uheldig episode hvor en elev ble drittsur på meg fordi han ikke fikk viljen sin. Men jeg tenkte; "Camilla, nå er du konsekvent for en gangs skyld!". Og det funket fint..

Ellers, så har Hilde vært på besøk. Det var koselig som alltid det. Spilte litt mer Rock Band enn det vi har godt av. Det er litt ille når man ser for seg gule streker når man lukker øynene om natta, og tenker; "ikke trykk for sent nå, du har en tendens til det!".

Gikk på skøyter når vi var i Kr. Det var gøy! Var også på besøk til Mona. Fikk gitaren hennes:) Så nå kunne jeg visst bare bruke den gamle som fyrved, i følge faren til Hege. Men tenk dere det; når jeg blir kjendis og skal på Skavlan, så kan det jo være litt nostalgisk å dra frem min første gitar fra Rema til hele 250 kroner. Eller?

Jeg ser at Solveig har pyntet til jul allerede. I like it! Har prøvd å alliere meg med flere nå om å sette opp juletreet på natta, slik at Hege ikke kan stoppe oss. Men av en eller annen grunn får jeg bare stygge blikk tilbake. Du vet; når folk får virkelig smale øyne og den ene siden av overleppa beveger seg oppover.. Ja, slik. Uhørt!

Ha! Det holdt jeg på å glemme; var på Sie Gubba konsert på Smøla. (Venter til du er ferdig å le) Eneste sangen jeg kjente igjen var "The River" og den er ikke engang deres..Men jo, det var faktisk veldig gøy. Møtte masse kjente fra barne -og ungdomsskolen. Dansa sving og smugdrakk sprit i skogen. Sånn det skal være! Og la oss ikke glemme at mamma klarte å kjøre seg fast i septiktanken, når hun skulle kjøre oss til vorspielet. Det var høydepunktet! Quote: " Kommer heile biln te å dætta neri? Æ e reidd".
Men det var også ganske genialt med hun som spydde på bussen hjem, og fikk applaus! Eller han som satt og ropte at han hadde lyst på "kottlætt å pøsj".

Men nå skal jeg se en episode av American Dad, som jeg sikkert ikke har sett hundre ganger før..

søndag 1. november 2009

Jag vil kjenna att jag lever!

Nei, nåh var det lenge siden sist! Jeg ser for meg at Ingvild bare sitter og gnir seg i hendene når hun ser dette innlegget. "Endelig, ENDELIG!", tenker hun. Jeg har ventet såååå lenge på å få høre hvordan det går med det fantastiske livet til den fantastiske Camilla! Men nok om Ingvild...



Jeg er ferdig med dramaeksamen!!! Fantastisk I tell you. Det finnes ikke en bedre følelse enn når man akkurat er ferdig med en drittoppgave. Bortsett fra en røyk etter et kraftig måltid. Ikke sant Solveig? (mitt mål for denne bloggen er å innkludere alle som leser den. Hvorfor? Jeg vet ikke..)



Jeg blir i et sært humør etter å ha skrevet en oppgave merker jeg. Godt det!

Vet du hva Hilde? Nå er det ikke lenge til jeg og Marit skal ha praksis. Jeg synes du kan komme til oss i helgen, så kan vi ta bussen sammen oppover igjen på søndag. Ja, det gjør vi! Drit i jobb og andre forpliktelser!



Nå kommer Hege rullende inn, knipser i fingrene og forlanger at vi skal røyke. Nå spør hun meg om hvem jeg skriver med. Jeg svarer ikke. Hun blir gretten! Jeg liker det!!!





Nå skal jeg tegne en episode fra virkeligheten:

mandag 24. august 2009

Tralal.... LAHALA!

Ja, nå har skolen begynt igjen dere! Me no liky. Meeen det var kjekt med drama i dag. Spilte alkoholisert mann, som var langt nede etter å ha sett eksen sin i bryllupsannonsene. Festlig!

Vi har fått ny roomie; Silje. Det er koselig:) Og vi har mot alle odds innviet henne i den "superhemmelige dassboka". Jada, det er på dass det meste skjer. Skal ha pysjparty på dass i helga når Hilde kommer. Gled deg! Neeei da. Har laget dorm room på rommet mitt. Så deeer skal Hilde få sove. Ikke verst, hæ? Savner btw Ingvild og Solveig! Er ikke det samme uten dere:'(

Det har vært fadderuke, og i et desperat forsøk på å få oppleve samme rusen som i fjor, slengte vi oss med. Marit vartet opp med piratfest hjemme hos seg på tirsdagen. Enkelte blacka ut og ble malt på, noen måtte geleides hjem og andre trakk seg diskret tilbake når de innså at nok var nok. Alt i alt en koselig kveld! Vi var også på Rammsundkonsert på fredagen. Veeeldig bra band, men vorset var best. Cred til Marit, nok en gang! Håper hun ikke måtte bruke en hel ajaxflaske denne gangen også, for å få rengjort gulvet for alkohol.

I morgen bærs det ned i fjæra. Quote alle i klassen: "åhh! E vil itshje pirke borti dyr og tang!". Greeett!

På tampen vil jeg ønske Ingvild lykke til på sin ferd til Latvia!!!:D

fredag 31. juli 2009

Spørs om det bli litt for internt

Nå er Camilla på Tustna (Camilla føler for å skrive fra noen andres perspektiv i dag). Camilla dro på Tustna etter tre flotte uker i Kristiansund. Hun har hengt en del med Hilde og Ingvild, og ikke minst Marit som var på besøk i nesten en uke. De har vært en del på kino, vært ute å spist et par ganger, shoppet, hengt på kafe, vært på Molde jazzen og bowlet. Kjekt! Møtte forresten Thidarat i Molde. Hun var til ingens overraskelse full. "Det e godt det"

Ellers har sommerferien vært sterkt preget av Michael Jacksons bortgang. Noe som har resultert i sene kjørekvelder med cd- spilleren på høy styrke; "You are not alone. I am heeeer with youuu". Tragisk. (fasade) Camilla og Marit har også prøvd å lære seg et par Jackson- moves. Men det ser bare ut som om de håner folk med parkinson, spasmer og ticks.

Jeg vil nå benytte anledningen til å skryte/klappe Camilla på skulderen; hun har ikke røyka på tre dager. Til tross for stadige fristelser i omgangskretsen (pappa og Ann Jorun). Jeg klapper for Camilla, men helst bak lukkede dører...

søndag 5. juli 2009

Finally!

I morgen drar jeg til Kristiansund;D
Og det etter å ha vært knappe to uker på Smøla. Det føles likevel ut som om jeg skal vekkes fra en årelang koma (nei, jeg overdriver ikke).

Har bada utpå her da. Det er jeg ganske stolt av.

Så btw "Tatt av vinden" for første gang i helgen. Den var faktisk veldig bra. Deg-> :O
Joda!

I morgen blir det altså grilling med Hege og Hilde. Glæææær mæ!
Eneste ulempen er at jeg ikke får sove i natt og at Hege ikke kommer hjem før kl 14.00 i morgen. Det vil si at jeg må sitte søvnløs og grinete på rutebilen i seks timer og vente. Muligens med magesyra i halsen. Man får det når man ikke har sovet!!!

mandag 22. juni 2009

Somarferi!!

Nå har det endelig gått opp for meg;det er faktisk sommerferie. Og godt er det! Var helt utslitt etter musikkeksamen på onsdagen noe som resulterte i at jeg gikk og la meg klokken åtte på kvelden og stod ikke opp før tolv neste dag. Det at jeg og Hilde (aka Reidun) hadde det ekstremt festlig natten før med å rope ting som: "jazzhands", "det e faktisk heilt greit" og "Muri" på utallige måter natten før, kan også være en medvirkende faktor.

Hilde var på besøk ja. Hun og Hege satt plutselig i stua, da jeg kom hjem fra skolen på tirsdag. Det gikk ikke opp for meg at det var dem først. Og treg i oppfattelsen som jeg er, gjorde jeg meg klar til å ta frem tapetkniven for så å rope:"Kæm i hælvete e dåkker, å ka i hælvete gjør dåkker her?!" (det hjelper alltid å banne når man står overfor innbruddstyver. Innbruddstyver som er smarte nok til å sette seg ned i stuen for å slå av en prat) Etter at det hele gikk opp for meg kastet jeg fra meg røyken min og begynte å hoppe opp og ned i ren ekstase. Gjensynsgleden var stor med andre ord! På kvelden lagde Hilde og Hege en brownieskake, som så mer ut som en kukake. (se bilde, og si deg enig)


Uken før det igjen, var jeg og Hege i Ålesund. Der møtte vi Thidarat. Vi spiste en mindre god middag på Egon med henne og venninnen hennes Una.. Dermed tok vi dessert på MacDonalds. På veien ut var jeg dum nok til å takke ja til to gratis kopper med Cola. Du går ikke på do på en buss vettu. Det gjør du bare ikke...
For er par dager siden bestemte jeg meg for at det var på tide å ta etterveksten. Det gikk fint. Dermed var det striping. Det gikk mindre bra. Nesten alle stripene datt av da jeg gredde gjennom håret. Noe sier meg at det er lei av all fargingen. Hmm..


I morgen drar jeg til Smøla. Er lei av å være den enste studenten igjen i Volda. Det er jo helt dødt her! (legg merke til ironien ovenfor)Eneste grunnen til at jeg fortsatt er her er at hybelen må vaskes ned til sommeren. Noe jeg har utsatt en tid nå. Prøvde å bryne meg på fettlaget på kjøkkenskapene i dag. Etter fem sekunder var jeg lei. Det får bare ligge der og kose seg i et år til. Det er jo ikke akkurat som det kommer til å etse seg vei gjennom skapet? Man vet jo aldri med denne leiligheten da. Seneste på fredag fant jeg ut at jeg ikke er den enste gjenlevende her i huset. Det bor hundrevis av luslignede skapninger under listene. Det er jeg veldig takknemlig for!


Ellers, foruten å ergre meg over vasking, har jeg sett en rekke dårlige filmer. Foruten om Taken. Den var veldig bra! Apropos film. Det er jo snart premiere på Harry Potter! Og da skal Marit komme til Kristiansund:) Det blir bra. Da syns jeg Ingvild, Hilde og Solveig kan være med også. Gathering:D
Nei, nå skal det pakkes. Blæh!

Innbruddstyvene




Brownies??

mandag 18. mai 2009

She baaak dææææ!

Hello felons! Long time no see!

I går, 17 mai, våknet jeg av kanonskudd og fulle folk som sang "Fairytale". Ikke den beste måten å bli vekt på kanskje? Resten av dagen gikk med på å spise is og ordne dokumentasjoner i forming:S (jøss, den smilyen ble stygg gitt)...

Forrige helg var jeg i konfirmasjon til søstersen. Vurderte sterkt å stikke av med konvolutten med pengene i, men tenkte at det kanskje ikke var så lurt like vel. For da hadde jeg jo gått glipp av kakene, og det er ikke noe man tar så lett på! Eller hadde jeg det veldig koselig. Gøy å prate med Christina igjen. Vittig jente. Skjønner ikke hvor hun tar alt fra..

Var på Vengaboys konsert på fredag forresten. Det var helt jævlig! Altfor mange folk, dytting og gjentaking av sanger. Skuffa! Vorspielet var kos da. Solveig ble fantastisk full og knakk en solstol, for så å voldta meg. Takk SolFRID, takk!
Senere på kvelden stapp Anne Berit ett stykke skittent hairextention i trynet på meg, og påstod at det var mitt. Det var det heldigvis ikke...

Sånn helt på tampen vil jeg benytte anledningen til å skryte litt av meg selv (som vanlig). For hvem var det som fikk B på både pedagogikk og KRL? Jo, det var meg det (kjartan stemme)..

Og såååå litt bilder fra komfen:







fredag 10. april 2009

Savn og usaklighet

Nå sitter jeg i Volda og råtner. Har vært alene i over en uke nå. Rart at jeg ikke har hatt et mentalt sammenbrudd. Mennesket er tross alt et sosialt vesen (lest mer ped. enn jeg har godt av).

Any roads, som Ingvild ville sagt... Jeg savner Leif!! Jeg savner at han gnåler og hyler hver gang jeg åpner kjøleskapet (noe jeg gjør relativt ofte), jeg savner at han purrer av glede hver gang jeg setter på Coldplay, jeg savner at han går i sirkel for å få agurk (kanskje jeg kan gjøre det til Hege heretter, nei det ville ikke bli det samme), jeg savner at han går bersert hver gang han hører knitring av div poser, jeg savner at han tar i mot meg når jeg kommer hjem, jeg savner at han røyter ned sofaen, strør rundt seg av sagmugg og pisser i senga mi (kanskje ikke så mye det siste, og det skal i hvert fall ikke Hege få lov til).
Se så fantastisk vakker han er:)

Usaklige spørsmål som får lov til å dukke opp når man har vært usosoial i en uke:

- Er det ikke fortarvelig at serien 24 har gått i så mange år? Dritt serie!

- Og er det ikke fortarvelig at jeg bruker et ord som fortarvelig?

- Er det noen hjemme i A- blokka? Det er lys der, men ikke en sjel å se. Jeg kommer uansett til å løpe dit hvis jeg blir innblandet i noe lignende som de i "The Strangers". Hva er det med hun Liv Tyler? Eier hun ikke sidesyn? Mannen med maske står i hjørnet der for faen!!!!

- Hva er det med platten vår? Yrer det ikke av mark, så er det edderkopper!

- Hvorfor kan ikke folk på Piratebay legge ut skjønnheten og udyret på norsk? Er det så mye å forlange?

- Skal ikke Astrid Anker Hansen dø snart? Seriøst liksom.

- Er det galt av meg å synes at Torbjørn Harr er sexy? (uten langt hår og skjegg forstås)

- Hvorfor er det lettere å legge seg klokken seks enn å stå opp klokken seks?


torsdag 2. april 2009

Påskehelvete, indre blødninger og besøk!

Nå kan dere tro det har skjedd masse siden sist! (Har ikke det vettu)

Det er offisielt påskeferie, og jeg skal være igjen i Volda for å lese pedagogikk. Det kan også beskrives som en lang og pinefull død! Fikk pakke av mamma i posten i dag, med påskeegg. Det hjalp endel. Takk mamma, takk!

Imorgen drar Hege og Ingvild hjem. Leif også. Studentskipnaden har funnet ut at vi har ham, og det likte de dårlig. Så i morgen er det siste gang jeg ser ham:'( Det suger!

Thidarat var på besøk i helgen. Det var koselig! Vi måtte selvfølgelig dra på fylla, for å vise henne det "rike" utelivet vi har her. Jeg presterte å drikke meg så full som jeg aldri har vært før. Ramlet ned trappen til Martine to ganger! (Den andre gangen fikk jeg en sykkel over meg) Deretter havna jeg i en grøft, og kom meg bare såvidt opp igjen. Etter det ble jeg pisket i trynet av noen agressive greiner i et boliglag jeg klarte å forville meg inn i. Når jeg omsider kom meg ned på Rokken, måtte vi gå igjen fordi Hege og Thidarat ikke hadde penger. (Dette var etter at jeg løy om at jeg var medlem og kom inn for halve coveret) Så nå sitter jeg her med et x-antall blåmerker og en indre blødning i venstre hånd. Fantastisk!

Var forresten på skitur med klassen i forrige uke. Lå over på Standalshytta. På romdøren vår stod det Standalshona, men det så utsom det stod Standalshora. Dette fant selvfølgelig jeg og Marit veldig morsomt!

I går var vi til Marit på Shine party. Hun hadde samlet endel folk fra klassen. En fysioterapaut og Tommy hadde med seg diverse varer vi fikk prøve ut og eventuelt bestille. Var interessant det... Silje ble spysyk av den ene teen deres, så den skal man ikke kjøpe for å si det slik.

Fikk btw c på krl-eksamen. Rimelig fornøyd med det=)

fredag 27. februar 2009

Skoledritt, festligheter og onde planer

Da var det helg igjen dere. Og godt er det!
Er endelig ferdig med både praksis og praksisrapport. *puh*
Men helvete er straks i gang igjen. Skal jo tross alt levere KRL eksamen neste fredag:S

Forrige lørdag hadde vi vors her forresten. Det var skikkelig koselig. En gjeng jenter og skyhøyt lydnivå. Men når Camilla tok frem gitaren, da var det plutselig på tide å dra, til Rokken. Der var det Hip Hop konsert med en gjeng totalt ukjente artister. Husker ikke hva de het engang. Men morsomt var det. Det ble en del head banging og dansing. Det kunne jeg sikkert spart meg for.


Noen bilder fra vorset:




I går kom det en katt på besøk til meg og Hege. Den la seg til på en stol utenfor, og ble der i nesten tolv timer. Den koste seg med andre ord. Det var da jeg og Hege begynte å legge onde planer (det vil si jeg begynte å legge onde planer) om hvordan vi kunne beholde katten uten at noen merket det. Men når min plan begynte å utforme seg, hadde katten dratt. Og alt som var igjen etter den var et snødekt pledd og en distinkt lukt av kattepiss. Takk, Jolly Rocky Pop, takk...

Jolly er veldig renslig!

Og sprek!

tirsdag 10. februar 2009

Weekend syssel og unødvendig snarvei!

Nå var det visst bloggetid igjen gitt!
Har hatt en fantastisk koselig helg med avslapping, spilling av diverse spill, god mat, påskeegg og filmseing. Neste helg skal jeg, Hege og Solveig til Ålesund og shoppe. For da får vi stipend. FANTASTISK!

Monopolspilling på høyt nivå!


Må vel fortelle om min flaue (mildt sagt) episode på Statoil her på søndagen. Jeg, Hege og Solveig bestemte oss nemlig for at godteriinntaket måtte økes, og Statoil var målet. Etter at vi hadde vært inne og snopet oss, spør jeg Hege om hun kan låse opp bilen (det var jævlig kaldt ute). Hun triller diskret bort til meg og sier:"Æ beklager å mått si det, men du har eit svææært hull i boksa". Dermed bryter hun ut i ondskapsfull latter. Jeg kjenner etter og riktignok; jeg hadde et SVÆRT hull! Rett under ræva, på størrelse med en hestepenis i erigert tilstand! (yes, I said it)...

Det berømte hullet (snarvei)..





Sånn ellers føler jeg at jeg sitter i en i dyp grøft i bakken. Innerst i hjørnet av hullet er det noe eller noen. Jeg vet ikke helt hva slags vesen det er. Men jeg vet at det er ute etter å drepe meg. (les. vinterdepresjon)

søndag 1. februar 2009

Praksis, dårlig fyll og yatzyens makt

Nå sitter jeg her på en søndagskveld. Med angst. Skikkelig angst. Fenomenet heter praksis. Fire lange, vonde uker med praksis. Hadde vært greit hvis det ikke hadde vært for all skrivingen som står foran meg. Og ikke nok med det: vi skal ha lederdager og samlinger. Angst!

Sånn ellers skjer det ikke så mye.. Drakk meg full sist helg og gledet meg til å dra ut på Rokken. Jeg hadde ikke penger til å komme meg inn, men bestemte meg for å gå ned for å se hva som skjedde lell (full som jeg var). Når jeg har stilt meg opp i køen får vi beskjed om at det er fullt og at ingen flere kommer inn. Heldigvis var Ingvild der, så vi trasket sammen oppover igjen. Hun var om mulig fullere enn sist vi var på fylla! Så en del festlige ord og uttrykk ble uttalt utallige ganger, etterfulgt av ond og syk latter. "Act casual" var et av uttrykkene, noe vi klarte dårlig.

Ellers preges dagene av yatzysyken. Det er umulig å stoppe. Til tross for at man taper gang på gang. Og når man en sjelden gang vinner, er ansiktene rundt bordet preget av bitterhet, raseri og sjalusi. Etter et par minutter er det på'n igjen...

søndag 18. januar 2009

Volda, Sykkylven, Ålesund and back again!

Nå er helgen, som skulle nytes, snart ferdig=(
Har hatt en fin helg da. Bestod prosjektet på fredag og greier! Følelsen var ubeskrivelig.
Etter framføringen bars det til Sykkylven med Marit og Silje. Ble hentet av Kjellan, med lastebil faktisk, i Hundeivika. Det gikk fort i svingene. Og dødsangsten var til stede, som den alltid er når man sitter på med en såkalt råner. Overlevde nå den turen også.
Etter litt alkoholpåfyll kjørte Christine oss til Ålesund. Dro på Mølla. De spilte utrolig høy musikk! Hørte ikke hva folk sa selv om de ropte. I tre- tiden forsvant Marit på do og ble der. Litt for mange øl på henne gitt! Har aldri sett noen som har sjanglet så mye i hele mitt liv. Smalt inn i biler og det som var. Så vi måtte dra tilbake til Sykkylven igjen. Og det var rett før jeg og Silje skulle synge Poison på Møllas karaoke. Like greit siden Silje holdt på å pisse på seg av nervøsitet..
På søndagsmorgen var hele gjengen ganske redusert og det hjalp ikke akkurat at vi måtte kjøre 140 km/t for å rekke ferga tilbake til Volda! Men overlevde atter en gang..
Nå skal jeg spille yatzy med Hege. Hun har vunnet fire ganger på rad nå, så det ser litt mørkt ut. Men hva annet skal man gjøre på en søndag?




Jeg og Silje venter tålmodig på bussen. Foreslå at vi kunne droppe studiene,kjøpe og åpne kiosken på ny. Det falt ikke helt i smak.





Dette skiltet skulle vi egentlig snu. Bare på faen, men det kom akkurat en bil. Kjipt!




Øde og creepy plass. Hjalp ikke at vi hadde sett The Messenger rett før vi kom hit (Festøya).

mandag 12. januar 2009

Ørsta, TV-Date og latterkrampe!

I dag var jeg og Ingvild spontane og dro på shoppingtur til Ørsta (uten d. VIKTIG!) Der gikk jo jeg amok selvfølgelig. Det lukter svidd av bankkortet mitt! (faktisk) Kan ha noe å gjøre med at jeg holdt det over et stearinlys på dritfylla en gang..(?)

Senere på kvelden hadde jeg min faste "mandagsdate" med mine to kjære naboer; Silje og Marit. Like festlig som alltid det=) Jeg laga tomatsuppe og greier! Leeeeenge siden jeg har laget mat for å si det slik..

Da det var tiden for den siste røyken for kvelden fikk jeg og Marit totalt latterkrampe. Lo så jeg grein. Alt på grunn av prating om kols. Ja, vi er litt småsjuke... Latterkramper kommer for sjelden.

søndag 11. januar 2009

Lettelse!

I morges våknet jeg med total angst. Jeg hadde nemlig drømt at jeg hadde fått et rødt kryss på konsertmeldinga mi. Det er liksom bare det som mangler nå med tanke på all lesinga som står foran meg. Jeg begynte å hyperventilere mens jeg slo på PC'n. Svetten rant, tårene sprutet og hjertet banket vilt... Okey. Kanskje jeg overdriver en smule. Poenget er: jeg fikk godkjent og livet er herlig!

fredag 9. januar 2009

Bowling, pizza og film!

I dag skulle jeg egentlig slappe av etter en helvetesuke med prosjektarbeid, men det skulle det ikke bli noe av. Marit reiv opp døra i tre- tiden, og dermed bars det til Ørstad Bowling med henne, Silje og Kjell Andre. Var kjempegøy! Har ikke spilt på flere år. Derav den ræva resultatscoren. Men det gjorde ikke så mye...
Etterpå dro vi tilbake til Volda og spiste pizza på Viva La Volda (eller hva søren det heter). Godt!
Etter det igjen så jeg og Silje filmen "He's the Girl". En real highscoolfilm.. Ja, jeg henger igjen på fjortis stadiet! Fikk også øvd litt på gitarspillinga. Herdet hud er ikke- eksisterende lengre. Så: PAIN!

En meeeget fornøyd Marit!

Kjell Andre har spist et surt drops for mye, og Silje er oppgitt over den berømte skruen på kastet sitt.















torsdag 8. januar 2009

Leif, mat og vått hår.

I jula fikk Leif seg to nye elementer i buret sitt. En hengekøye, som han er nesten for feit til å sitte på, og en kule med bjelle. Han insisterte på å ringe i bjella hele natta da han først fikk den. Ikke festlig! I går var han HELT vill. Hylte og stod i hver gang kjøleskapet ble åpnet. Det hele endte med at Hege ble så irritert at hun kom med drapstrussler. Da ble det faktisk stille.

Nå har vi kommet inn i sunnhetsregimet forresten. Knakk litt sammen i dag og kjøpte daimkake, men det var plutselig ikke godt lengre. Kasta nesten hele dritten.

Fikk for litt siden den "glede" av å finne ut at noen hadde observert meg og min kroniske 80- tallssveis her i morges. Flott! Advarsel: ikke legg deg med vått hår!!!


Leif.
A.k.a: Screaming Fatso!














Her tenker du sikkert: "Hva med å sette den matskåla en annen plass?".
Da sier jeg:"Nei..."